Buiting Metaalwerken 

Sierhekwerken

gallery/02-05-17 (2)

Sierhekwerken

Sierhekwerk... ook hierin is de keuze oneindig. Wij hebben tal van verschillende sierpunten, massieve bollen, krullen, ringen en ruiten op voorraad liggen die we in uw hekwerk kunnen lassen. U kunt het beste in ons magazijn deze punten komen bekijen om er een goed beeld van te krijgen. Ook uw eigen idee kunnen we samen uitwerken zo hebben we diverse houtlook hekwerken gemaakt. Bij lager hekwerk gebruiken we eestal koker 40x20 of 50x30 als ligger en buis 20 als spijl.

De staanders zijn in 9 van de 10 gevallen van koker 40x40 of 60x60

Spijlenhekwerken

Een spijlenhekwerk is sterk, strak en goedkoper dan sierhewerk. Ideaal voor o een bedrijfspand of speelplaats. Vanaf 1,5 . hoog kunnen we de spijlen afgeschuind door laten steken, dit houd ongewenst bezoek op afstand. Spijlenhekwerk kunnen we in alle gewenste hoogtes maken, vaak zijn de palen afhankelijk van de hoogte van het hek gemaakt van koker 60x60 of 80x80. De liggers zijn meestal van koker 50x30of 60x40.

gallery/05-02-14 (9)
gallery/imag0297

Verzinken en poedercoaten

Standaard laten wij al onze hekwerken en poorten stralen, volbad verzinken, poetsen en poedercoaten.

Dit poedercoaten kan zonder meerprijs in elke gewenste RALkleur. Door het verzinken blijft het hekwerk eeuwen lang houdbaar. Hiervoor dienen we wel op een aantal plaatsen gaten door het holle ateriaal te boren van 8mm zodat de druk weg kan bij het verzink proces.

 

Montage
Uiteraard regelen wij graag de montage van het hekwerk voor u. Na het poedercoaten gaat het op transport naar onze werkplaats om alle gaten, draad etc. op te tappen/boren wele dicht zijn gaan zitten door het verzinken. Tevens monteren we gelijk al het beslag, dat scheelt een hoop gedoe op de werkplek. Indien gewenst zetten we de palen op locatie in de beton

 

gallery/10-09-14 (3)
gallery/02-09-15

Bijpassende poort

Voor een looppoort of inrijpoort in dezelfde stijl als het vaste hekwerk kunnen wij in diverse maten verschillende poorten maken, denk hierbij aan;

 

Looppoort

Sierpoort

Inrijpoort

Schuifpoort

DSMpoort

 

Kijk hiervoor op de pagina PoortenKij