Buiting Metaalwerken 

Poortautomatisering

gallery/nl_fort_884x800_homepage_02

Draaipoortmotor Sommer

Heeft u liever een automatische draaipoort, dan gebruiken wij motoren van het merk Sommer. Deze set bestaat uit 2 buismotoren, die wij op de onderste ligger van de poort monteren, en een besturingskast die los bij de poort op een beugel staat. Op deze besturing worden al gegevens ingeleerd. Deze sets worden standaard met 1 handzender geleverd, meerdere kunt u bij ons bij bestellen. De motoren lopen op 24V, de besturing heeft een voeding nodig van 230V.

Schuifpoortmotor Comunello

Schuifpoorten worden vaak geautomatiseerd, de motoren die wij daar voor gebruiken zijn van het vooraanstaande merk Comunello. Deze motoren zijn oersterk en zijn voorzien van een duidelijke, simpelle en degelijke besturing! Er zijn tal van opties en mogelijkheden in te leren of aan te sluiten. De schuifpoort wordt voorzien van tandheugels op de onderste draagbalk, deze draagbalk loopt over 2 gelagerde wielstelsels. Tussen deze wielstelsels monteren we de motor. Deze motor is te ontgrendellen middels een meegeleverde sleutel bij bijvoorbeeld stroomuitval of storing. Automatische schuifpoorten maken wij tot een doorrijdbreedte van 7 m. Deze comunello motoren lopen op 24V.

gallery/twist-200-e_set1_3216v000
gallery/entrya-entrya-et-8000-verstelbare-opbouwfotocellen

Fotocellen

Bij zowel automatische schuif- als draaipoorten installeren wij altijd een set fotocellen. Deze fotocellen staan lijnrecht tegenover elkaar en zenden een infrood signaal uit. Zodra dit signaal wordt onderbroken stopt de poort met open of dicht gaan. 

 

Werking en functies

 

 

gallery/sommer_twist_centrala2
gallery/maxresdefault

Opties

Er zijn tal van opties op onze besturingen aan te sluiten, denk hierbij een bijvoorbeeld een codeklavier, een zwaailamp, een GSmopener, een antenne of een intercom.

 

 

 

Bestaande poort laten automatiseren

Heeft u een inrijpoort? maar is deze niet automatisch?

Ook dat unnen we voor u regelen, in de eeste gevallen kunnen we op een bestaande poort onze Sommer motoren instaleren, dit is afhanelijk van het gebruikte materiaal. Hiernaast is een massieve smeedijzeren poort te zien die we hebben voorzien van motoren.

 

 

 

gallery/12-03-18 (4)