Buiting Metaalwerken 

Kleinbouw + staalbouw

gallery/28-11-17 (4)

Complete bouw van uw werkplaats of loods!

Wij bouwen zelfs uw eigen werkplaats loods of schuur tot 150 m2 in eigen beheer! Veelal  bouwen we een staalconstructie volgens opgaaf van de constructeur waarna we deze beplaten met geisoleerde sandwichpanelen en eventueel voorzien van kunstof of houten kozijnen, dakgoten of een houten zolder! Ook het bijbehorende grond-, metsel- en funderingswerk verzorgen we hierbij! Zo heeft u als klant er geen omkijken naar. Hiernaast is een werkplaats te zien die we hebben gebouwd in Vorchten. 

 

Staalconstructie

De hele staalconstructie produceren wij in onze werkplaats waarna we het opbouwen bij de klant, hierna plaatsen we de houten gordingen en wandbalken, voor een kleine meerprijs kunnen we deze ook van staal leveren. Vaak wordt de constructie gestraald en gemenied af geleverd om de kosten te drukken, echter kunnen we deze ook gespoten afleveren.

gallery/07-09-17 (5)
gallery/24-10-17 (7)

Houten zoldervloer

Om extra bergruimte te creeeren kunnen we een zolderbalk plaatsen met een vrije overspanning van 10 meter. Zo heeft u geen hinder van een kolom in het midden.

 

Binnendozen of metselwerk?

In plaats van sandwichpanelen plaatsen we ook binnendozen, deze elementen zijn geperforeerd om lawaai te dempen. Verder kunt u ook kiezen voor metselwerk ipv prefab wanden, wel zo mooi! Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden.

 

gallery/04-12-14 (2)